Header Ads

Kadından gelen flört işaretleri

Önizleme
En iyi flört etme yollarından birinin hiçbir şey söylememek olduğunu biliyor musunuz?

Kuşlar, arılar, yaşlı insanlar, genç inslar, herkes bunu yapıyor. Neyi mi? Flört ediyorlar! Ve eminiz ki en iyi flört etme yollarından birinin de hiç bir şey söylememek olduğunu bilmiyorsunuzdur. Vücut dili ilginizi göstermek için en sağlam yollardan bir tanesidir. Doğru sinyalleri gönderdiğinizden emin olmak için 6 ipucunu uygulamaya başlayın.

Siz farketmesenizde vücudunuzun kendine özel bir dili var. Oturma şekliniz, ellerinizle ne yaptığınız, bacaklarınız, konuşma, ne hissettiğinizi söyleme şekliniz, ne düşündüğünüz ve en önemlisi karşınızda oturan erkeğe olan ilginiz bu dilin parçalarıdır. Vücut dilini tamamen kontrol altına almak istersiniz. Nasıl mesajlar gönderdiğinizin farkında olmak istersiniz ve karşı tarafa söylemek istemediğiniz bir mesaj göndermek istemezsiniz. Erkekler bayanların vücut dillerini anlamayacak kadar aptal değillerdir. Karşınızdaki erkek siz hareket ettiğinizde sizi izleyip hakkınızda bir çok bilgiye sahip olabilir. Vücut dilinizi karşı tarafa doğru sinyaller göndererek kendi yararınıza çevirebilirsiniz. Vücut dili cep telefonundan mesaj yazmaya benzer. Kısa bir bilgidir, hızlıdır ve doğrudan hedefe ulaşır.

Vücut dili esasları

Bayanlar düşünmeden bir erkeğe olan ilgilerini fiziksel ipuçlarıyla belli ederler. Çok az ilgilendiğinizi belirten en bilindik işaretler saçı savurmak, saçı kıvırmak ve bacak bacak üstüne atmaktır. Bir bayan saçlarını savuruyorsa karşısındaki erkeğe heyecanlı olduğu mesajını veriyordur. Ve erkek eğer heyecanlanıyorsa 'benimle ilgileniyordur' diye düşünür. Bunun yanısıra, saç savurma, bacak bacak üstüne atmak gibi kendiniz ile övündüğünüzü gösteren bir harekettir. İlgi çekmenin veya seksi olduğunuzu göstermenin bir yoludur. Fakat karşı tarafa güçlü mesajlar ileten bir çok yol vardır. 

Göz teması

İnsanların bağlanması için gereken ilk yol göz temasıdır. İki taraftan biri bir kelime söylediğinde bile gözler birbirlerine mesajı iletmiş olurlar. Bir erkeğin gözlerine derin bir şekilde bakarsanız, ona odadaki en etkileyici kişi olduğu mesajını verirsiniz. Aslında gözlerine kilitlenirseniz gözlerinizle odadaki tek insanın o olduğunu söylersiniz.

Direkt göz teması bazen riskli olabilir. Bundan kaçınan erkekler için bu davranış arsız ve utanmasız gibi görülebilir. Utangaç biri değilseniz gözlerinizi onun üzerine dikin. Bir bakıma bu doğal bir seçim. Gözleriniz açıp ona baktığınızda sizden korkan bir erkek muhtemelen size uygun değil.

Kollarınızı kavuşturmak

Bir bayan kollarını göğsünde kavuşturuyorsa bir erkeğe bu hareket birçok şey ifade edebilir. Korunmasız bir canavar olduğunuzu ya da kurttan kurtulmaya ihtiyacı olan küçük bir kuzu olduğunuzu anlayabilirler. Ama kollarınızı kavuşturmanız karşınızdaki erkeğe ondan hiç hoşlanmadığınızı ve onun gitmesinin en büyük dileğiniz olduğunu da gösterebilir. Ayrıca kollarınızın göğsünüzde birleşmesi ilginin göğüslerinize çekilmesine de sebep olur.

Ona doğru eğilmek

En genel tipi karşınızda oturan erkeğe doğru eğilmektir. Bu hareket ilgi ve kabul etmeyi gösterir. Kısaca, bu hareket onun en komik, en şirin ve bu dünyadaki en büyüleyici varlık olduğunu gösterir.

Kendinizi onun kucağına doğru giderken bulursanız, derin bir nefes alın ve birkaç dakika elleriniz bacaklarınızda oturun.

Eğer eğildikten sonra ondan uzaklaşırsanız ona ondan nefret ettiğinizi yada ondan ne kadar etkilendiğinizi belli etmemeye çalıştığınızı göstermiş olursunuz.

Bacak bacak üstüne atmak

Bu hareket heyecanlı ve kışkırtıcı bir hareket olarak algılanır. Birçok insan istekli olduğunda istem dışı bacak bacak üzerine atar. Seksi yönünüzü göstermek için ya da dikkati bacağınıza çekmek için bacak bacak üstüne atıyorsanız bu ondan çok etkilendiğinizi gösterir. Bu hareketi yapmayı bırakmazsanız yine bu hareket istemdışı olarak karşınızdaki erkeğe onu ne kadar istediğiniz gösterir. Muhtemelen ona bu kadar güç vermek istemezsiniz. Eğer onu ne kadar istediğinizi anlarsa bütün ipler onun eline geçmiş olur ve bunu istemezsiniz. Onunla ilgili birşey kıvranmanıza neden oluyorsa kalkın, yürüyüş yapın veya evinize gidip soğuk bir duş alın.

Saçınızı kıvırmak

Saçınızla oynamanız heyecanlı olduğunuz göstergesidir. Kendinizi bu hareketi yaparken buluyorsanız kendinize bir dakika verin ve neden bu kadar heyecanlandığınızı düşünün. Çok yakışıklı olduğu için mi? Çok zeki olduğu için mi? yoksa onun yatakta nasıl olduğunu düşünmekten kendinizi alıkoyamıyor musunuz? Bütün bu sorularınızı sonraya bırakın.

Saçlarınızı kıvırmanız aynı zamanda eğlenceli bir harekettir. Uzun saçlı bayanlar saçlarıyla oynarlar. Saçlar seksidir ve erkeklerin ilgisini çeker. Ama bazı erkekler saçlarıyla oynayan bayanlardan etkilenmezler. Bunun seksi olmadığını ve onların saçlarıyla oynamalarından hoşlanmadıklarını düşünürler.  

Dudak yalamak

Bu tamamen psikolojiktir. Eğer bir erkeğin yanında dudaklarınız yalıyorsanız bu ondan çok etkilendiğinizi gösterir. Dudak yalamak karşınızdakine ilgi duyduğunuzu gösterir. Doğru şekilde yapılırsa bu çok seksi ve aleni bir vücut dilidir. Bahsettiğimiz diliniz yardımıyla yavaş ve ihtiraslı bir şekilde dudaklarınız yalamanız. Bu hareketi bir uyarıyı göz önünde bulundurarak yapın. Flört ettiğiniz kişi bu hareketi yaptığınızda onunla yatmak istediğinizi düşünecektir. Belki de bunu yapacaksınız. O zaman bu iki tarafın da birbiri ile ilgilendiğini gösterir.  

Genişleyen burun delikleri

Vücut dilleri içindeki hareketlerin annesidir. Seksüel isteğin reddedilemez bir sinyalidir. Eğer konuştuğunuz erkeğin burun delikleri genişliyorsa bu sizi istediğini gösterir. Aynı şey tersi için de geçerlidir. 

Kaynak:ivillage.mynet.com

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe