Header Ads

Yatakta sınır yok kelepçeleri takıyoruz!

Önizleme
Yatakta kelepçe kullanma çok erotik olabilir, ama aynı zamanda çok garip durumlara yol açabilir.

Seks hayatınızı heyecanlı tutmak, iyi bir ilişki ve vasat bir ilişki arasındaki fark anlamına gelebilir. Uzun süredir aynı kişi ile aynı pozisyonlarda birlikte oluyorsanız belki de artık eski heycanları yaşamıyorsunuzdur. İlişki içinde yapacağınız değişikliklerle eski heycanlı hayatınıza geri dönebilirsiniz. Bu değişiklikler içinde tabi ki cinsel fantezilerde yer alıyor. Bunlardan birisi de kelepçe takmak. Kelepçe kullanmak sandığınız kadar kolay değildir. Bu yüzden şimdi size neler yapmanız neler yapmamanız gerektiği hakkında bilgiler paylaşacağız.

Sadece tamamen güvendiğiniz biriyle kelepçe kullanın...
Kişisel istikrarsızlık, düşüncesizlik ya da unutkanlık varsa kelepçe kullanmak iyi bir fikir olmayabilir.

Eşinizle kelepçe kullanımı hakkında konuşun...
Sevişme sırasında aniden ortaya çıkardığınız kelepçe partnerinizi şaşırtabilir. Belki erotik fikirler hakkında önyargıları vardır ve bu durumdan hoşlanmayabilir. Bu durumu yaşamak istemiyorsanız bu fantazinizi önce onunla paylaşın ve fikrini alın.

Yatak odası için özel olarak tasarlanmış kelepçe kullanın...
Kelepçelere genelde anahtar gerekmez ve kolayca elde edilebilir. Peluş desenli ya da silikon olanları tercih edebilirsiniz. Bunları yetişkin mağazalarından ve internet sitelerinden temin edilebilirsiniz.

Güvenli bir kelime seçin...
Eşinizle anlaşarak ortak bir kelime bulun ve o kelimeyi telafuz ettiğiniz an sorgusuz sualsiz kelepçeleri çıkartın.

Yedek anahtarı olsun...
Kelepçe kullanacaksanız her zaman yedek bir anahtar olduğundan emin olun. Bu sizin ve eşinizin seviştikten sonra utanç verici şekilde çilingir çağırmanızı engelleyecektir. Hem sizin hemde eşinizin hatırlayabileceği bir yere yedek anahtar koyun.

Bir kısıtlama olarak kullanın...
Kelepçeyi bir kısıtlama mekanizması olarak kullanabilirsiniz. Elinizde birden fazla kelepçe varsa birbilerine bağlayın ve ellere biraz daha özgürlük sağlayın.

Konforlu olup olmadığını kontrol edin...
Çok dar bir kelepçe kullanmak ciddi rahatsızlıklara neden olabilir. İlişki sırasında yaralanma riski artabilir. Kelepçenin içinde bileklerinizi kıpırdatmak için yeterli alan olması gerekir.

Rahat pozisyonları seçin...
Seçilen rahat pozisyon kelepçe takmayan tarafı dizginlemek için özgürlük sağlayacaktır.

Kaynak: HT Hayat

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe