Header Ads

Düğünlerin bakımlı damatları

Önizleme
Artık erkekler de bakımlı, erkekler de düğün gününe özel olarak hazırlanıyor. Estetik cerrahi ve medikal uygulamalar ise düğün öncesi damatların yardımına koşuyor

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, son senelerde, özellikle düğünleri yaklaştığı için damatların, kliniklerini ziyaret ettiğini ve cilt bakımından tutunda, cerrahi müdahalelere varıncaya dek farklı estetik sorunlarına çözüm aradıklarını dile getirdi: "Düğünlerin gelinleri kadar, damatları da artık bakımlı olmak istiyor. Çoğunlukla cerrahi müdahaleler için 6 ay evvelinden bizlere başvuruyorlar. Son dönemlerde en fazla tercih edilen uygulamalar arasında ise, Karın Kası estetiği, Jinekomasti, cilt bakımı, lazer epilasyon, Örümcek Ağı estetiği ve Organik Saç ekimi teknikleri var".

Baklava karın kasına kavuşmak mümkün

Düğün sonrası genellikle balayına gidiliyor ve damatlar, sporla başaramadıkları estetik görüntüyü estetik cerrahiden yardım alarak sağlayabiliyorlar. Baklava karın olarak da anılan karın kası estetiği, liposculpture tekniği kullanılarak yapılıyor. Mevcut kasların kıvrım yerleri üzerindeki yağ tabakasına işlem yapıyor ve bu alanı inceltiyoruz. Bu, kasların belirgin hale gelmesi sağlanıyor ve baklava gibi dilimler oluşturuyor. Eğer karın bölgesinde yağlanma oranı fazla ise, yüzeysel yağın bir bölümü alındıktan sonra yine aynı şekilde kıvrım yerlerine karın kası tasarımı gerçekleştiriyoruz. Eğer meme bölgesinde yağlanma sorunu varsa, bu alanlara da jinekomasti operasyonu yapılıyor.

Jinekomasti operasyonu artık çok kolay

Jinekomasti erkeğin en büyük sorunlarından birisi. Damatlığın içinden bile fark edilebilecek bir sorun. Meme büyüklüğü sorunu yaşayan erkek hastalarımıza eskiden, bu alandaki tüm dokunun çıkarılması işlemi yapılırdı ve bu da çökmelere, estetik dışı görüntülere sebep olurdu ayrıca iyileşme döneminde yaşanan sıkıntılardan dolayı, son derece konforsuz operasyonlardan bir tanesi sayılabilirdi. Fakat artık jinekomasti operasyonlarında kesisiz, noktasal girişlerle, içerideki yağı eritip, dışarıya alıyoruz. Eğer memede kistik bir doku varsa, minimal kesilerle çıkarılabiliyor. İz kalmadığı gibi hastamız hemen ertesi gün sosyal hayatına dönüş yapabiliyor.

Düğün gecesi canlı ve dinamik gözükmek için

Örümcek Ağı estetiği ise cerrahi bir müdahale değil. Cilt altına iğnelerle eriyen ipleri yerleştirerek vücudun kendi kendine biyolojik bir akım oluşturmasını ve cildi tekrar canlandırmasını sağlıyoruz. Buna paralel olarak damatlar aynı seansta dolgu ya da botoks da yaptırabilirler. En son olarak bir cilt bakımı ve Örümcek Ağı maskesi uygulaması da yapıldığında, muazzam sonuçlar elde ediyoruz.

İstenmeyen tüylere epilasyon, kellik sorununa Organik Saç ekimi

Düğün gecesi erkeklerin en fazla dert ettiği sorunlardan bir diğeri ise, kellik sorunu, seyrekleşen saçları. Erkek tipi saç dökülmesi kalıtımsal sebeplerle oluşan bir durum. Ayrıca gerek ikili ilişkilerde, gerekse iş hayatında artık insanlar bakımlı, genç ve dinamik kişiliklerle bir arada bulunmak istiyorlar, bunu sağlayamayanlar ise, özgüven kaybıyla birlikte, her iki noktada da başarısızlıklar yaşıyorlar.

Düğün gecelerinde de saçlı gözükmek istiyorlar. Organik saç ekiminde, hastanın bedeninden alınan yağ dokusu, kök hücre açısından zenginleştirerek, saçtan yoksun bölgeye enjekte ediliyor. Bir nevi ölü tarla canlandırılıyor. Organik Saç Ekimi tekniğiyle yapılan saç ekim işleminin hem ekilen saça, hem de mevcut kıl köklerine faydası olduğunu gözlemliyoruz ve radikal düzeyde geri dönüş alabiliyoruz. Lazer epilasyon ise artık modern çağ insanının en fazla talep ettiği, muazzam bir uygulamadır. Erkekler sıklıkla, sırt bölgelerindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için bizlere başvuruyorlar.

Tüm bu saydığım operasyon ve uygulamalar kişiye özel planlanması gerek müdahalelerdir. Bu sepele düğününüze en az 6 ay kala kliniklerimize başvurmanız gerekir. Örümcek Ağı estetiği, botoks ya da dolgu uygulamaları gibi ameliyatsız teknikler içinse 1-2 ay önce, cilt bakımı için düğününüze 1 hafta kala bizlere gelmeniz yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe