Header Ads

Erkek arkadaşınızı ne kadar tanıyorsunuz?

Önizleme
Sevgilinizin gerçekten hayatınızın erkeği olup olmadığını anlamak için dikkat etmeniz gereken 10 işaret...

Erkek arkadaşınızı ne kadar tanıyorsunuz? Sevecen gülüşü, çekiciliği, ilginç özellikleri hoşunuza gidiyor, ötesini de düşünmüyor olabilirsiniz. Ama bir dakika! Gerçeklerle yüzleşin! İlişkiler sadece cazibe ya da çekicilik üzerine kurulmuyor. Her ne kadar şu anda çok eğlenceli biri olarak görünse de, o gerçekten hayatınızın erkeği mi? 

Bu yazıdaki 10 işaret, onun uzun soluklu bir ilişki kurmaya uygun biri olup olmadığı hakkında fikir edinmenize yardımcı olacak.

Erkeklerle zaman geçirmeyi tercih ediyorsa...

Erkek erkeğe zaman geçirmekte yanlış olan bir şey yok aslında. Sorun, arkadaşlarıyla futbol oynamaya gideceği için, sizinle birlikte gerçekleştireceği romantik plandan vazgeçmesinde... Bu davranışın sık tekrarı, valizleri toplamak için geçerli bir neden.

İyi haberleri önce diğer kadınlarla paylaşıyorsa... 

Güzel haberleri önce annesine, kız kardeşine, patronuna, hocasına veriyor, size en son sıra geliyorsa; bu, hiç iyi bir işaret değil. Hayatının üst rütbesinde şimdi siz yoksanız, bu, hiçbir zaman olmayacaksınız anlamına gelir. Boşuna beklemeyin!

Önemli günleri unutuyorsa...

Çok çalışıyor, kafası sürekli işle meşgul ve bu nedenle sizin için önemli olan, ilişkinizin altı ay dönümünü unutuyorsa sorun etmeyin. Ne de olsa hiç kimse mükemmel değil. Ama doğum gününüz gibi önemli bir günü atlıyor ve siz hatırlatmasanız hiç aklına gelmiyorsa, biletini kesebilirsiniz.

Önemli davetlere sizi çağırmıyorsa...

Onun hayatındaki önemli kutlamalara; örneğin kuzeninin düğününe ya da kendisinin de onore edileceği bir ödül törenine sizi davet etmiyorsa, onun için bu ilişki fazla ciddi boyutlu değil demektir. Bunu anladığınız takdirde siz de kendi yolunuzu çizmeye bakın.

Eski sevgilisinden sık bahsediyorsa... 

Üzülmenizi istemeyiz ama erkek arkadaşınız sık sık eski sevgilisini anmaktan çekinmiyorsa, hala onu unutamamış demektir. Şu anda siz sadece onun ayrıldığı sevgilisinden sonra hayatında oluşan boşluğu dolduruyor olabilirsiniz.

Sizinle aynı bakış açısına sahip değilse...

Siz seyahat etmek istiyorsunuz, o ise tam bir ev kuşu olarak her zaman evde zaman geçirmek istiyor. Siz çocuk istiyorsunuz, sevgiliniz bu konunun açılmasından dahi rahatsız oluyor. İlişkinizin kaderini belirlerken, gelecek hakkında ikinizin beklentilerinin uyuşması çok önemli. Geriye dönüp baktığınızda ne kadar çok çöpe attığınız zamanınız olduğunu görüp üzülmektense, iyisi mi, yol yakınken hayatınızı istediğiniz yöne çevirin.

Davranışları sinirinize dokunmaya başlıyorsa... 

Bir alışkanlık olarak tuvaletten çıkarken klozeti indirmemesi, siz ilgilenmediğiniz sürece bulaşıklara günlerce elini dahi sürmemesi, uyardığınız halde çoraplarını koltuk arkalarına atmaktan vazgeçmemesi, sofra adabı hakkında hiçbir fikrinin olmaması; kara tahtayı tırnakla çizmekten daha fazla sinirinize dokunuyorsa, bu işaretleri dikkate alın. Ve asla bu davranışların bir gün gelip değişeceğini düşünmeyin. Bize inanın, hiçbir zaman değişmeyecek!

Başkalarıyla flört etmeye açık görünüyorsa... 

Her ne kadar kendini size adamış olduğunu söylese de flörtöz durumlardan (sanal ortamdaki arkadaşlık siteleri de olsa) kaçınmadığına dair şahitler varsa, açık ki bu adamın yuva kurmaya, evlense de sadık bir hayat yaşamaya niyeti yok. Kendinizi gelecekteki sıkıntılardan şimdiden kurtarın!

İlişkiniz sadece seksten ibaretse...

Tabii ki sekssiz bir ilişki düşünülemez. Ancak seks, ilişkinin yegane eğlence biçimi olmamalı. Partneriniz yatak odası dışında da sizinle birlikte kaliteli zaman geçirme konusuyla ilgilenmiyorsa, siz de bundan böyle onunla ilgilenmeyi bırakın.

Görüntünün ötesine bakın 

Hoş görüntüsü ve çekici vücudunu hesaba katmazsanız tüm bu negatif davranışlarına bakarak onunla hala birlikte olmak istiyor musunuz? Eğer cevabınız “hayır” ise bu iyiye işaret. Zira muhtemelen o, hayatınızın erkeği değil!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe