Header Ads

Kadın aksesuarları seçimi

Önizleme
Kadın aksesuarları seçimi

Aksesuar seçimi kadının giyim tarzını oluştururken ikilemlerinden bir olmuş durumdadır. Kadınlar için aksesuar modelleri artık neredeyse kıyafet kadar önemlidir. Aksesuar modeli seçerken renk, renk tonu, doku hepsi bir arada uyumlu olmalıdır. Kıyafeti böylece daha şık hale getirebilmek mümkün olacaktır. Kemer, takı ve çanta kadınların vazgeçilmezler arasındadır. Bunlar spor bir kıyafetle de kadını çok şık göstermenin en önemli objelerindendir. 

Bu aksesuarların modellerini, hangi günler için kullanacağınızı da doğru seçtiğiniz zaman etkili bir görünüm ortaya çıkacaktır. Aksesuarı hangi kıyafetle kombinleyeceğinizi iyi hesapladığınızda doğru bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Desenli bir elbise giydiğinizde hareketli ve rengarenk aksesuar seçimi yapmanız oldukça boğucu bir hava yaratabilmektedir. Hareketli aksesuarları düz ve tek renk kıyafetlerde yaptığınızda daha doğru bir görüntüye kavuşmuş olacaksınız. Yanlış renk aksesuar seçimi genelde kasının şıklığına gölge düşürecek etkenlerdendir. Bu nedenle hem teniniz hem de kıyafetlerinizin renkleriyle uyumlu ve bütünleşmiş aksesuarlar gün içinde iyi görünmenize yol açar.

Boyutlar aksesuar seçimi konusunda oldukça önemlidir. Kadının vücut, yüz yapısına göre aksesuar kullanması oldukça önemli bir konudur. Aksi halde kıyafeti ne kadar güzel olursa olsun şıklık sergileyemez. Kadının saç tipi dahi aksesuar tercihinde önemli bir konudur. Aksi halde bu bile tarzınızı berbat bir noktaya taşıyabilir. Kısa saçlı kadınların gösterişli küpe ve kolyeleri tercih etmesi daha havalı görünümlerini sağlar. Uzun saçlı bayanlarında gösterişli küpelerle şık olacağını belirtmek gerekir. Dekoltenize uygun kolyeler ve küpeler görüntünüzü bozmadan kendinizi yansıtmanız sağlar. Sırt dekoltesi tercih ettiyseniz sırt kolyeleri bugün kadınların çok kullandığı tasarımlardır.

Gece davetleri kadınların en şık olmak istediği zaman dilimlerindendir. Bu nedenle altın, zümrüt, pırlanta gibi ışıltılı seçenekler gözlerin üzerinizde olmasında etkili olacaktır. Bunun yanında elbette spor kıyafetlerle de bir kadın aksesuarları rahatlıkla kullanılabilir. Rengarenk ahşap, plastik takılar, fularlar, şallar spor kıyafetlerinizle de hoş olacaktır. Çalışan kadınlar iş hayatında şıklıklarını kaba tarzlardan uzak tutmak isteyerek oluşturmak isterler. Büyük, kaba aksesuarlar genelde iş hayatındaki kadınların pek tercihi olmamaktadır. Daha kibar ve ince takılarla iş hayatında şıklık için idealdir.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe