Header Ads

Fransız stili; çok zarif, çok şık…

Önizleme
Fransız kadını klasik olanı, yüksek kaliteyi sever ve bu duruşu beklenmedik ufak bir değişiklik ile neşelendirip kişiselleştirmeyi…

Fransız stili; çok zarif, çok şık… Fransız kadının özleştirildiği gibi. Az olan çoktur felsefesine asırlardır bağlı kalan Fransız kadınını tarzınız için ilham kaynağı olarak seçebilirsiniz. Fransızlar şık giyimin yüzlerce yıldır öncüsü oldu. Chanel’den Givenchy’e hepsinin vizyonu ortak: zeki, zamansız, sofistike ve yine de dişi!

Stilindeki yalınlıktan bir Fransız kadınını zorluk çekmeden fark edebilirsiniz. Buna rağmen reddedilemeyecek ve herhangi bir erkeğin kolaylıkla ayaklarına kapanmasına sebep olacak seksapelini de görmezden gelemezsiniz. Bu genel tanım, istisnalar olmadığı anlamına gelmiyor. Bahsettiğimiz sadece Fransız giyim stilinin temellerini oluşturan prensipler ve tipik Fransız diye adlandırabileceğimiz tarz.

Globalleşen dünyada, etnik kültürler ve genç jenerasyonların farklı tercihlerinden yeni kuşak Fransız kadınının tarzı da etkilenmiş durumda. Yine de bere ve kürkten vazgeçemiyor; herkes blazer giyerken, o terzi elinden çıkanı tercih ediyor.

Fransız stilini nasıl elde edersiniz?

Zarif Fransız stilini sağlamak için gündüzleri terzi elinden çıkma, geceleri ise çekici ve dişi giysiler tercih etmelisiniz. Genellikle yeni akımları klasik tarzları ile harmanlamayı bilen Fransız kadını, gün içinde doğal ve pastel tonları tercih etse de geceleri kırmızı, mor ve hardal sarısı gibi koyu ve dikkat çekici olanlara yönelebilir.

En iyi özelliklerinizi ön plana çıkarmalısınız. Orantılı kıvrımlarınız varsa, yüksek belli ve üzerinize oturan bir etek giyebilir ya da yüzünüzün güzelliğine güveniyor iseniz dikkat çekici bir kolye ya da bir çift küpe ile bakışların vücudun üst kısmına odaklanmasını sağlayabilirsiniz.

En önemli unsur olan sadelik için sadece bir bölüme dikkat çekmeyi ve dikkatlerin orada kalmasını sağlamayı unutmamalısınız; aynı anda kırmızı ayakkabılar ve kırmızı bir ceket Fransız stiline uygun düşmeyecektir.

Fransız kadını klasik olanı ve yüksek kaliteyi sever ve bu duruşu beklenmedik ufak bir değişiklik ile neşelendirip kişiselleştirmeyi…

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe