Header Ads

Tayt kombini

Önizleme

Tayt kombini

Giyim tarzımızın hem şık hem rahat  olması için seçimlerimiz de buna uygun olmalı diye düşünürüz. Özellikle kadınlar, hem iş hayatında hem sosyal hayatta kendilerini gösterebildikleri için farklı arayışlara gitmişlerdir. Giyim tarzı konusunda da kendilerini hem rahat hem güzel hissedebilecekleri seçeneklere yönelerek gösterebilmektedir. Bunun için en uygun seçimi tayt kombinleriyle yapmaktadırlar. 


Büyük markalar eskiden tayt modasına bu kadar özen göstermezken, artık hem  sokak stilinde hem de spor giyimde tayt tasarımlarına daha fazla yer vermektedir. Taytın toparlayıcı etkisi ile özgüveni daha da artan kadınlarımız, artık günlük hayatlarının her anında tayt seçimi yapmaktadır Pek çok tarzda ve tasarımda taytın son yıllarda hayatımızda yer aldığını gördükçe, kot ya da kumaş pantolon gibi parçaların yerini taytlar almış durumdadır. Bir düz siyah taytla neler yapabileceğinizi düşünmemiş olabilirsiniz. Her türlü üstle kullanabileceğiniz şık seçimler rahatlığıyla da oldukça kullanışlıdır. Siyah düz bir taytla pek çok kombin seçeneğiniz olduğu için,tarzınızı kendiniz belirleyerek gün içinde her yerde aktif olabilir ve aynı zamanda olduğunuzdan da daha fit halde görünebilirsiniz. Taytın fazlalıkları yok eden etkisi kesinlikle kadınların işine çok yaradığı için, fiziğinizle uyumlu seçimler yaptığınızda sorunsuz bir  şıklık oluşturabilirsiniz. Uzun ve salaş kazaklar, gömlekler de bu anlamda taytın üzerine hem çok şık hem de kapatıcı olmaktadır.


Desenli taytlar günlük olarak hem canlı hem de keyifle giyilebilecek türden tayt tasarımlarıdır. İster spor ister günlük olarak kullanabileceğiniz taytlar her mevsim kurtarıcı olmaktadır. Bunların yanında gece kombinlerinizde hem rahat hem gösterişli olmak isterseniz deri taytlar en büyük kurtarıcı olmaktadır. Ayıca dantel detaylı taytlar bu dönem oldukça revaçtadır. Gün içinde her yere giderken giyebileceğiniz tasarımlar olmakla birlikte, yine deri taytlar gibi mutlaka gardrobunuzda bulunması gereken kurtarıcı kıyafetlerdir.


Gece dışarı çıkmak istediğinizde şık bir taytınız varsa, işiniz daha kolay olacaktır denilebilir. Altına şık bir topuklu ayakkabı, üzerine şık bir parça ile olrtaya koyduğunuz hava kesinlikle insanların dikkatini çekecektir. Deri görünümlü ya da da deri fark etmez özellikle gece bir yere gitmek istediğinizde en kolay parçalar olmaktadır.


Klasik görüntünün dışında tayt modelleri arıyorsanız, belki de geometrik desenli taytlar tam aradığınız tasarımlar olabilir diye düşünmelisiniz. Sade üst parçalarla taytınızı ön plana çıkararak şıklığı yakalamak elinizde diyebiliriz.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe