Header Ads

En İyi Etiket Firmaları Arasında

Önizleme
Termal etiketler rulo barkod etiket olarak da bilinmekte olup günümüzde yaygın kullanılan ürünlerden birisidir. Söz konusu ürünler, üzerinde lamine edilmiş termal bir tabaka bulunduğu için termal etiket ismiyle anılmaktadır. Ayrıca farklı formları bulunsa da çoğunlukla rulo halde üretilir. Ribon olmadan kullanılması bu ürünleri oldukça yaygın hale getirmiş ve maliyetini düşük düzeyde tutmuştur.
 
 Pratik kullanımından kaynaklı bireysel ve endüstriyel birçok alanda tercih edilse de çevresel faktörlerden etkilenebilmesi sebebiyle süreli bir kullanımına sahiptir. Kullanım süresini artırmak ve ürün çeşitliliği oluşturmak amacıyla kâğıt bazlı ve kağıt artı plastik bazlı olarak iki farklı formda üretilmektedir.
 
 Termal Etiket Özellikleri ve Sınıflandırılması
 
 Termal etiketlerin tümü özünde kâğıt bazlı olarak üretilmektedir. Eko termal ve lamine termal olarak 2 gruba ayrılan bu ürünler dayanıklılık bağlamında sınıflandırılırlar. Aradaki fark lamine termal etiketlerin üretiminde dayanıklılığı artırmak için polipropilen kullanımından kaynaklanmaktadır. Bu şekilde, zamanla oluşabilecek deformasyona karşı direnç artırılmış olur.

En İyi Etiket Firmaları Arasında

 Termal etiketlerin tamamı güneş ışığı, nem, rüzgâr gibi çevresel faktörlerden zarar görebilir. Bu gibi faktörlerin etkisi azaltılabildiğinde etiketlerin kullanım ömrü artırılmış olur. Kargolama benzeri kısa süreli işlerde eko termal etiket kullanılması maliyet yönünden kullanıcıya avantaj sağlayacaktır.
 
 Etiketlerin Uygulama ve Kullanım Alanları
 
 Rulo barkod etiketleri lojistik, gıda, tekstil, sağlık ve otomotiv gibi birçok sektörde kullanılabilir. Endüstriyel kullanımı yanında laboratuvar, hastane, atölye, okul benzeri yerlerde de bireysel kullanıma oldukça uygundur. Söz konusu kullanım için termal etiket veya renkli barkod cihazı da gereklidir.
 
 Termal etiketler tabaka veya rulo halde üretilse de kullanım ve muhafaza kolaylığına bağlı olarak çoğunlukla rulo halde olanları tercih edilmektedir. Uygulama sürecinde termal etiketler baskı cihazına yerleştirildikten sonra ilgili bilgisayar ünitesinden çalıştır komutu göndermek yeterli olacaktır. Bunun yanında baskı cihazına uygun boyutlarda etiket yerleştirilmesine ve bilgisayar ünitesinde baskı yazılımı bulunmasına dikkat edilmelidir. 
 
 Termal Etiketler Nereden Temin Edilebilir?
 
 Termal etiketler sarf malzemesi, baskı ürünleri satışı yapan online internet mağazalarından veya kırtasiyelerden temin edilebilir. Bahse konu satış kanallarından termal etiket yanı sıra kartuş, ribon, barkod yazıcısı da alınabilir.
 
 Kullanıcılar alış verişleri öncesinde güvenilir etiket firması için internet üzerinden araştırma yapabilirler. Araştırma kapsamında hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünlerin tedariği için inceleme yapılmalıdır. Satış yapan firmanın güvenilirliği de ayrıca önem arz etmektedir. 
 
 Kaliteli ve Güvenilir Etiket Firmaları
 
 Piyasada baskı malzemeleri satışı yapan birçok firma bulmak mümkündür. Ribonburada.com adresi en geniş kapsamlı etiket marketi olarak rakipleri arasında öne çıkmaktadır. Adres üzerinden ihtiyacınız olan tüm etiket ve baskı ürünleri hakkında destek alabilirsiniz.
 
 Firmanın geniş ürün gamı içerisinde birçok termal yazıcı ve Epson C7500G gibi profesyonel renkli barkod yazıcıları da bulunmaktadır. Ayrıca soru ve önerilerinizi Whatsapp hattı üzerinden firma yetkililerine iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe